<

Suprug trudnice koju je udario BMW: “Samo sam vidio kako oni lete, noge su mi se odsjekle”

Trudnica, Ivana Valjan, i njezino dijete na koje je sinoć naletio automobil u Otočcu u Hrvatskoj nalaze se izvan životne opasnosti i dobro se osjećaju.

  • Bila sam nasred pješačkog kad sam vidjela automobil kako ide prema nama, da je dao gas, ja sam stisnula maloga i krenula sam bježati i nisam uspjela pa je lupio više mene na desni kraj i više sam ja ozlijeđena, nego mali. Mali mi je ispao iz ruku, ja sam bila u nesvijesti – ispričala je Valjan za RTL.hr.

Nasreću, zadobili su lakše ozlijede, odnosno hematome i ogrebotine a s trudnoćom, kaže Valjan, je sve u redu, prenosi Avaz.ba.

  • Jedan je automobil išao nizbrdo i stao joj je. Taj Nijemac je išao odozdo i nije stao na pješačkom prijelazu, nego ju je pokupio . Ona je Nou stiskala uza se. Na haubi ih je vozio pet, šest metara od pješačkog prijelaza, a kad je zakočio, oni su pali na pod. Ja sam samo vidio kako oni lete i to je to- rekli su Igor Valjan, njezin suprug, i sestra Danijela Todić za RTL.hr.

Dodaju kako 80- godišnji vozač nije pomogao te je imao namjeru pobjeći, ali su mu drugi automobili prepriječili put.

  • On je meni izgledao pijan, ja ne znam. Ili drogiran, iskreno ne znam. Nije izgledao normalno – kazao je njezin suprug za RTL.hr.
<