<

Užas u Vogošći: Majka je godinama gledala kako otac siluje kćerku

Uhapšeni 40-godišnji D. M. i 34-godišnja D. M.

Pripadnici Policijske stanice Vogošća prekjučer su uhapsili D. M. (40) zbog sumnje da je počinio krivično djelo spolnog odnosa s djetetom. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je silovao rođenu kćerku!

Istražitelji u šoku
Isti izvor rekao nam je da se pohotni otac sumnjiči da je horor počeo prije tri godine. Kako saznajemo, užas kroz koji je prolazila djevojčica vjerovatno nikad ne bi bio otkriven da ona nije smogla snage te se obratila pedagogu u školi koju pohađa. Djevojčica se slomila te je do u detalje opisala jezive scene kroz koje je prolazila proteklih godina.

Izbezumljeni pedagog odmah je alarmirao vogošćansku policiju, a u slučaj su se uključili pripadnici Odjela za krvne i seksualne delikte MUP-a Kantona Sarajevo. I najiskusniji istražitelji ostali su u šoku kada su shvatili da je u sve umiješena i majka djevojčice, 34-godišnja D. M.

Prema informacijama do kojih je došao „Avaz“, majka je znala i gledala šta radi njen suprug, ali nikad se nije obratila policiji ili poduzela bilo šta da prekine horor. Štaviše, ona je prikrivala zlodjela oca iz pakla! Tako je, na koncu, uhapšena i majka. Ona se za sada sumnjiči za krivično djelo pomoći počiniocu ovog gnusnog djela.

Ginekološki pregled
Naš izvor rekao nam je da je djevojčica upućena na ginekološki pregled, što je standardna procedura u ovakvim slučajevima, kako bi bilo utvrđeno radi li se zaista o seksualnom napastvovanju.

U cijelu priču, koja je potresla i same policajce, uključio se i Centar za socijalni rad.

Zadržani 24 sata u pritvoru
Otac i majka, nakon hapšenja i saslušanja u vogošćanskoj policiji, preksinoć su predati u Odsjek za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su zadržani 24 sata. Sa slučajem je upoznat i dežurni kantonalni tužilac u Sarajevu.

Djevojčica je, kako nezvanično saznajemo, do daljnjeg smještena u Sigurnu kuću.

cazin net

<