Tragedija zbog koje plače cijeli region: Otišao u Njemačku da iznenadi djevojku, pa zajedno poginuli…

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla…

Anđela M. (19), njen momak i ujak nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autoputu u Njemačkoj, a ljekari se bore za život njenog brata (14), dok je povrijeđeni otac Anđele, Mile (46), stabilno.

Porodica koja je doživjela strašnu tragediju, živjela je u Brzi, selu nadomak Leskovca. Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Njemačku gdje su već živjeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

– Mile je rođen u Njemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Njemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je prije možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci otišao da radi – priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija, prenosi Telegraf.

U Beogradu je Anđela živjela kod bake, a završila je multimedijalni smjer u jednoj školi. Ovog ljeta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

– Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je – rekao je izvor blizak porodici.

Kako su prenijeli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač “forda”, u kom su se nalazili poginuli Srbijanci, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke “golf”, i odbacio ga na “peugeot”. Za volanom “forda” je bio Mile, Anđelin otac”.

Bild prenosi da su dva muškarca starosti 20 i 41 godinu nastradala na licu mjesta, a devojka stara 19 godina podlegla je povredama u bolnici u toku noći.

bhdijaspora.net