<

SVAŠTA STE DO SAD ČULI O KONJEVIĆU: ALI KAD VIDITE ŠTA JE URADIO ŠEHIDSKOJ PORODICI…

Šerif Konjević je jedan od naših estradnih umjetnika koji je uvijek pomagao ljudima za koje je čuo da im je pomoć potrebna. Iako smo više puta imali informaciju koje je i koliko pomogao, Konjević nikada nije želio to promovirati.

To je nešto moje lično i ne želim o tome da pričam – jedna je od ranijih Šerifovih izjava kada smo tražili od njega da nam nešto više ispriča o svojih humanitarnim aktivnostima za vrijeme prošlogodišnjih poplava, ramazana, Bajrama…

Puno više je onih koji su imali slične aktivnosti pa su „za rukav vukli” novinare kako bi se na tuđoj muci poznali junaci.

Šerif je, kako čujemo od radnika jedne mesnice koja se nalazi na Ilidži, prije nekoliko dana pokazao svoje veliko srce kada je došao u kupovinu. Ispred njega je bila jedna starija žena koja je kupovala meso i vratila dio onog što je namjeravala kupiti jer nije imala dovoljno novca.

Pjevač je uzeo meso koje je vratila i stavio u kesu.Žena ga je u čudu gledala,zahvalila mu se a kada mu je nakon minut,dva rekla da je šehidska porodica ,Konjević se još više sažalio te je tražio da se nakratko vidi sa vlasnikom mesnice.Njemu je rekao da sve što ubuduće kupi ta žena stavi na njegov račun te da će on to uredno regulirati.

haber.ba

<