<

Sestra i zet je više ne posjećuju: Nakon skandala u porodici komšije Milice Todorović otkrile sve!

Jedna od najpopularnijih zvijezda “Granda” Milica Todorović ovih dana je u centru medijske pažnje zbog priče da je riješila da tuži zeta, jer ju je opljačkao za 60.000 eura. Kako pišu beogradski mediji, pošto je Miličina sestra stala na stranu muža, pjevačica je i sa njom zahladila odnose.

Vodeći se ovim navodima, u komšiluku Milice Todorović, jedna komšinica iz njene zgrade imala je šta da kaže na ovu temu.

– Ne znam zaista šta se događa u njenim porodičnim odnosima. Ono što znam da joj sestru i zeta neko vrijeme nisam vidjela. Inače, Milica je vrlo fina i ljubazna. Zračim nekom pozitivnom energijom, volim takve ljude da sretnem – kaže gospođa koja živi u stambenoj zgradi gdje živi i zvijezda “Granda” sa dečkom koreografom Milošem Paunovićem.

Konobarica kafića koji se nalazi pored zgrade u kojoj živi Milica kaže da je pjevačica galantna.

– Milica i Miloš skoro svaki dan dolaze kod nas. Milica je mnogo fina, pozitivna, uvijek nasmijana. Stalno se šali sa nama i uvijek sa javi u prolazu. Nekada pije cijeđeni sok, nekada kafu, a voli da naruči i plazma šejk. Do sada nikada nije pila alkohol. Moram da priznam da je galantna i da ostavi bakšiš. Stvarno su super i ona i Miloš, baš ih gotivim. I još nešto, Milica je ljepša bez šminke – kaže konobarica.

U obližnjoj cvjećari kažu da je Miloš džentlmen i da umije dragu da obraduje buketom cvijeća.

– Imamo samo lijepe riječi za Milicu i Miloša. Ona je normalna djevojka, opuštena, uvijek nas pozdravi. Miloš kupuje cvijeće za Milicu kod nas. Viđamo je uglavnom u društvu Miloša ili kada muzičari dođu po nju ispred zgrade, pa svi krenu zajedno na nastup – kažu radnice iz cvjećare.

Za Milicu nije poznato kako se snalazi u kuhinji, ali voli da poručuje brzu hranu.

– Miloš je naš čest gosti. Uglavnom poruče hranu, pa Miloš dođe po jelo kao pravi džentlmen. Uglavnom jedu paste i lazanje. Vrlo su fini, ljubazni, nikada nismo imali nikakav problem sa njima – kaže radnica iz objekta u kojem se prave paste, a koji se nalazi u Miličinom komšiluku.

Sa druge strane, frizerka iz obližnjeg salona kaže da se pjevačica ne ponaša kao druge javne ličnosti.

– Ona je poptpuno prirodna i normalna djevojka. Ko je ne poznaje sa ekrana, nikada ne bi pomislio da je muzička zvijezda. Opušteno se oblači, ide ulicom nenašminkana, svima se javlja, uvijek je ljubazna i stalno se šali. Baš kao u emisijama. Jednom je dolazila u naš salon na feniranje i tada je bila vrlo prijatna i opuštena – kaže Elizabeta.

Sudeći po izjavama komšija Milice Todorović, pjevačica ne glumi zvijezdu, širi pozitivnu energiju, a pored sebe ima muškarca koji je pravi džentlmen.

Sudeći po izjavama komšija Milice Todorović, pjevačica ne glumi zvijezdu, širi pozitivnu energiju, a pored sebe ima muškarca koji je pravi džentlmen.

(Blic)

<