<

Šerifović: Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto ko pasulj

Bit ću dobra onoliko koliko je dobra i publika na mojim koncertima, jer je to razmjena energije, razmjena ljubavi, raznih emocija, fluida, atmosfere i svega ostalog

Marija Šerifović, jedna od najboljih pjevačica regiona, konačno će sutra navečer na stadionu „Kantarevac“ održati svoj prvi solistički koncert u najvećem gradu na Neretvi.

Da Mariju željno očekuju brojni fanovi u Mostaru, ali i širom Hercegovine, govore informacije o tome da je za ulaznicama za ovaj koncert danima vladala velika pomama.

Marija je već doputovala u Mostar, gdje se novinarima kratko obratila na pres-konferenciji, kazavši da joj je, prije svega drago biti u Mostaru i što je, upravo, ona ta koja će svojim koncertom zatvoriti ljetnu sezonu, Avaz.

  • Vrlo često me ljudi pitaju šta ste nam pripremili? Nisam vam pripremila ništa. Bit ću dobra onoliko je dobra i publika na mojim koncertima, jer je to razmjena energije, razmjena ljubavi, raznih emocija, fluida, atmosfere i svega ostalog. S druge strane, drago mi je što se po prvi put u mojoj karijeri održava solistički koncert u gradu Mostaru, o kojem mislim puno toga lijepog, ali ne volim da pričam previše o tome. Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto kao pasulj – poručila je Marija.
<