<

Novi detalji stravičnog zločina u BiH: Suprugu usmrtio sjekirom, pa otišao na piće

Dragan Trkulja (61) uhapšen je zbog sumnje da je jutros udarcima sjekirom ubio svoju suprugu Snežanu (57) u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu, potvrđeno je za Srpskainfo.

Nakon saslušanja u policiji, on će biti predat u dalju nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U banjolučkom tužilaštvu su rekli da je nakon prijave dežurna tužiteljica Hana Vranješević izašla na lice mjesta i zajedno s pripadnicima Policijske stanice Šipovo obavila uviđaj.

“Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje, kao i vještačenja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog krivičnog djela, a naložena je i obdukcija koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpke u Banjaluci”, pojasnili su u Tužilaštvu.

Šipovo / Tragedija u BiH: Suprugu ubio sjekirom
Prema nezvaničnim informacijama, zločin se desio u dnevnom boravku.

“Nakon što je ubio suprugu udarcima sjekirom, on je prvo otišao na benzinsku pumpu gdje je popio piće, a zatim je došao u Policijsku stanicu Šipovo i predao se policiji i ispričao šta je uradio.

On se nije opirao i odmah je uhapšen, a kada je policija izašla na lice mjesta pronašla je i sjekiru sa kojom je počinjen zločin”, pojasnio je izvor.

Danas ni iz policiji, ni iz tužilaštva nisu saopštili šta bi mogao biti motiv ovog ubistva, a ni njihovi sugrađani takođe nisu znali šta se dogodilo sa supružnicima Trkulja.

“Dugo godina poznajem Dragana i nije mi jasno šta se desilo, da on ubije suprugu. Znam da je on imao nekih zdravstvenih problema, ali nikada nisam čuo da su imali neke veće sukobe u braku. Znam da su njih dvoje cijepali i slagali drva, te da imaju četvoro odrasle djece”, rekao je jedan od mještana Šipova.

On je dodao da su svi ostali šokirani kada su čuli za zločin.

radiosarajevo.ba

<