<

Nije imao 300 eura za spot, a sada se kupa u novcu: MC Stojanu jedna tragedija promijenila život (FOTO)

MC Stojan od najranijeg djetinjstva sanjao je da postane popularan i da se bavi muzikom. Još u osnovnoj školi napisao je prvu pjesmu ”VII 2 je mafija”, a nakon srednje škole upisao je ekonomski fakultet, što ga je učinilo jednim od rijetkih pjevača koji mogu da se pohvali fakultetskom diplomom.

I dok danas zarađuje na desetine hiljada eura, kada je započinjao estradnu karijeru, nije imao finansijskih sredstava, pa je od roditelja pozajmio 300 eura da bi snimio prvi spot. 

– Ovaj posao nikad nisam radio zbog novca, nego zbog ljubavi. Popularnost i euri su samo počeli da dolaze. Mislim da je to tajna uspjeha. Moj najveći uspjeh je što sam ostao normalan i nikad nisam ”poletio”. Mislim da me zbog toga ljudi vole.  

Kada se kamere ugase, potpuno je običan dečko iz komšiluka, koji se trudi da uvijek pomaže drugima. On se osvrnuo i na jedan od najtežih trenutaka u svom životu – gubitak oca, prenosi Avaz.ba.

– Ja sam normalan dečko koji uživa u životu. Volim da pomažem ljudima. Uvijek volim da odvojim dio zarade za one kojima je to potrebno. Slab sam na bolesne pa često kupujem lijekove. Moj otac se godinama borio s rakom. Na kraju smo izgubili bitku, ali kad se ugase svjetla, MC Stojan uživa u pomaganju – završio je MC Stojan. 

cazin net

<