<

Majka pretučene djevojčice: Otac učenice koja je napala moje dijete psovao mi majku balijsku i udario me!

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca u šokantnoj ispovijesti za portal “Avaza” otkrila je kroz kakvu agoniju prolazi njena kćerka ali i kompletna porodica.

Javnost u BiH ostala je šokirana nakon što je objavljen stravičan snimak vršnjačkog nasilja na kojem se vidi kako djevojčica tuče drugu curicu dok ostali navijaju i snimaju premlačivanje .

Uplakana majka kazala je da je kćerku danas vodila u Hitnu.

Očajna zbog premlaćivanja kćerke, jučer se nakon boravka u Hitnoj, uputila prema kući djevojčice koja je tukla njenu curicu i tu je za nju uslijedio novi šok.

– Otišli smo kod kuće djevojčice. Čovjek me je napao i udario me psovao mi majku balijsku, kaže da sam ja njegovu curicu udarila, a nisam je ni dotakla. Mi smo popričali prvi put sa njima. Čovjek je rekao ja joj ne mogu ništa, ona je već dobila izbačaj. Ja nju pitam zašto si to uradila. Šta ti je moja kćerka uradila, kad on pođe na mene da viče „Otkud ti pravo, marš iz moje avlije, udarili ste mi na dijete“. Nogom me udario u lijevu stranu. Bježala sam i pozvali smo policiju. Jutros je nazvala policija, zovu muža kao prebili je mi, ni niko nije. Vodio je curicu doktoru i u policiju kao da smo mi nešto napravili. A mi pojma nemamo za to on je mene udario i uvrijedio. Ljudi su zlo – priča majka.

 

saff.ba

<