<

Majka iz pakla: Podvodila kćerku da vrati dug, a sinčića tjerala da radi

Anica B. (40) iz Niša, da bi otplatila dug Branislavu M. (43) iz Pirota, s kojim je bila u vezi, podvodila mu je svoju kćerku (17), a sina (12) primoravala da kod njega radi!

Njih dvoje uhapšeni su zbog trgovine ljudima, a užas je otkriven kada se tinejdžerka požalila svom ocu, Aničinom bivšem mužu. Majka je uhapšena 7. oktobra, dok je za Branislavom raspisana potjernica, pa ga je policija danas pronašla i uhapsila.

Prema pisanju srbijanskih medija, Anica je u više navrata pozajmljivala novac od Piroćanca koji je dobro situiran, jer drži lunapark. Kada je dug došao na naplatu, kazala je Branislavu da para nema, pa mu je ponudila da njena djeca “odrade” dug. Njen sin je počeo da prodaje karte za lunapark, dok je 17-godišnjakinja trebalo da majčinom prijatelju pruža seksualne usluge.

Početkom septembra on je na prevaru povezao maloljetnicu ka Niškoj Banji i usput je pokušao da je napastvuje. Bio je siguran da će ona pristati, jer mu je majka kazala da se s kćerkom sve dogovorila. Međutim, djevojka mu se oduprla i pobjegla kod oca, koji je svoju bivšu suprugu prijavio policiji.

Manijak nije odustao od namjere da naplati dug pa je počeo da maltretira svoju žrtvu, prenosi Avaz.

Tako je joj je u više navrata slao prijeteće poruke i tražio da ispuni ono što je njena majka obećala.

<