LIPLJE KOD ZVORNIKA: MASOVNA GROBNICA ISPOD ŠKOLE

Samo me zanima, kako pojedine urednike pojedinih medija, portala i novina NIJE BOGA STRAH to mi nije jasno???Danima se vec govori o PRONADJENOJ MASOVNOJ GROBNICI ISPOD OSNOVNE SKOLE, a vi kao da zataskavate tu pricu i cinjenicu!!! Zasto od toga ne nadignete buku i pricu i svoj i svaki drugi medij ukljucite u to???Je li vama jasno da djeca iz osnovne skole pohadjaju nastavu ispod koje su tijela i kosti djece druge narodnosti i vjere? Da li je nekom jasno da je u BiH najmanje na 200 lokacija izgradjeno 200 objekata ispod kojih su kosti necije djece, necijih roditelja i necije brace i sestara???

ZAR JE NEEEEMOGUCE DA SE STAVITE SAMO NA TREN U POLOZAJ I DJECE IZ TIH SKOLA I RODITELJA TE DJECE A I ONIH CIJI SU CLANOVI PORODICA ISPOD TIH OBJEKATA??? 
Pa vi ste i vasi clanovi porodica takodje trebali biti jedni od njih koji leze pod ko zna kakvim fabrikama, skolama, institucijama a onda i vjerskim objektima kao sto je CRKVA U AVLIJI NANE FATE U KONJEVIC POLJU! 

Ispod te crkve ogromne su indicije da postoji masovna grobnica te je to prvenstveni razlog zasto je ona bas tu sagradjena i zasto se ne izmjesta nigdje drugo!!!

A TEK, ZAMISLITE SE DA STE OTAC ILI MAJKA KOJI ZNAJU ZA MASOVNU GROBNICU ISPOD OSNOVNE SKOLE U KOJU SALJETE SVOJE DIJETE SVAKI DAN!!! Kakva je to bolesna satisfakcija i ideologija upravo ovaj primjer govori sam za sebe!!!

Nema oprosta, nema zaborava, a urednicima koji namjerno zaobilaze ovu pricu neka je na cast a onima koji su im dali takve upute daBog da jezik otpao… 

Fuj…

Nihad Alickovic
AntiDayton