<

HAOS U NEUMU: Bračni par iz Sarajeva s maloljetnom djecom napadnut SJEKIROM NA PLAŽI!?

Bračni par iz Sarajeva s maloljetnom djecom je u Neumu verbalno napadnut uz prijetnju sjekirom od vlasnika jednog apartmana u ulici Primorska, dok su obilazili plažu i tražili smještaj za odmor u jedinom bh. gradu na moru.

Ova informacija potvrđena iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK), a, kako su naveli, Policijskoj upravi Neum slučaj je prijavljen jučer u 1620 sati, te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da su poduzele potrebne radnje.

– Za verbalni napad i prijetnju sjekirom osobu B.M (87) iz Neuma je prijavila osoba inicijala I.C (45) iz Sarajeva – naveli su iz policije.

Navode kako su poduzete službene radnje protiv prijavljene osobe te da slijedi podnošenje krivične prijave.

Nemilim scenama u Neumu koje su unijele strah i paniku je navodno svjedočilo više od 50 osoba među kojima su bila i maloljetna djeca.

Prema riječima očevidaca bračni par iz Sarajeva obilazio je plažu i tražio apartman, a kad je zastao kod kuće na broju 45 vlasnik je izašao govoreći kako je to “njegova privatna plaža i njegovo more”, a zatim se vratio u kuću pa izašao sa velikom sjekirom u ruci i nasrnuo na ženu, muža i dvoje maloljetne djece.

Očevici tvrde da je vlasnik apartmana s prijetnjama nastavio i u prisustvu policije.

Doznajemo.com/Klix

<