<

GLAVNI POLICAJAC RATNOG ZLOČINCA KARADŽIĆA PROTRESAO RS: „Bojim se da ćemo nestati, za dan ćemo sve riješiti“

Tomo Kovač, ratni komandant policije na Ilidži, kasnije ministar unutrašnjih poslova RS-a, optužen za genocid u Srebrenici, a još nije odgovarao ni za ratne zločine na Ilidži i u Žepi, danas živi u Beogradu.

U svom autorskom tekstu, koji je BN TV prenio u cjelosti, Kovač poručuje:

„Ustadoše i borci Majevice i Semberije! Hercegovci i Romanija nisu sami!
Vidim pominju izraz ‘DEMOBILISANI BORCI’. Ko nam je to podmetnuo i naveo nas da to prihvatimo? Sigurno neko od STVARALACA.

Sada smo mi učesnici u stvaranju otadžbine Republike Srpske, podijeljeni u više kolona: demobilisani borci,ratni zločinci, oni koji tumaraju po bijelom svijetu i ovi drugi-STVARAOCI i njihovi borci, za koje kažu da nisu okrvavili ruke ali izgleda da su sada spremni da ih okrvave, nad svojim saborcima. Imaju i iskustva iz 1997.godine, kada su se Obrvaš i Vožd sukobili sa svojim vojskama.

Srećom, danas su oni svi zajedno ali nisu sa vama, sa nama, već su čuvari režima. To su oni što ovih dana obilaze Hercegovinu i nude novac, obećavaju borcima da će poboljšati njihov položaj ili pojedincima obećavaju da će im omogućiti bolji status ali ne svima, jer mnogo ih je a sporo umiru….

Grdno se borci varate, da ćete svoj položaj popraviti bez političkih zahtjeva.

Država je privatno vlasništvo, država je složeno preduzeće sa većinskim i malim akcionarima. Znači možda nešto i dobijete ali morate sačekati narednu godinu, jer će te prvu ratu dobiti za izbore. Znate već kako to ide, mali akcionari,čitaj ‘partije koalicije’, imaju SOFTVER, poput onog ‘Šume RS’; sječa i prikupljanje granja, glasova. Pojedini dobiju radno mjesto, neki pare a koliko, zavisi od regije. Ovi jači borci, mogi biti stavljeni i na spisak STVARAOCA, VETERANA i drugih.

Šta će ti borci reći svojoj djeci, unucima? Zar su zbog toga išli u rat i ostavljali svoja ognjišta?

Kako je vašoj djeci gledati oca, nekadašnjeg domaćina, radnika, heroja, kako obespravljen, ponižen, ćuti pognute glave?

A ovi drugi ugrabiše pozicije i jašu sopstveni narod ali jadnici kratke su vam uzde…

Borci, zato vaša djeca bježe u bijeli svijet, jer ne mogu gledati vašu muku, ne mogu gledati vaše poniženje, kako klečite i molite za radno mjesto, vama ili vašem djetetu.

Gdje su vam vođe i ratni komandanti?

Jedni više nisu među živima, drugi u kazamatima, a ovo nas što smo na slobodi, jednima sude u Sarajevu i vode kao mečke kroz čaršiju a drugi su poput mene u Srbiji.

Ja lično ne marim za njihove optužnice i izazivam ih, kao i ove naše čauše, jer straha nemam i smrti se ne bojim!

Borci, samo se oslobodite straha, on je imaginaran i njega su vam podmetnuli ovi STVARAOCI, koji su prenosili ovlaštenja sa Republike Srpske.

Ja imam samo jedan strah, a to je, da ćemo nestati ako dozvolimo da živimo u ovom vrdenosnom sistemu i to kao što reče patrijarh Pavle, ne kao ljudi, već kao spodobe, bez čojstva, obraza i duše…

Ako me pitate kako ćemo dalje, pa jednostavno, neka se svako opere od ove nagomilane nečistoće i biće mu lakše.

Otvorićemo oči, zbaciti sa sebe sve stege i za dan sve riješiti…“, navedeno je u tekstu penzionisanog generala policije RS-a Tomislava Kovača.Download Premium WordPress Themes FreeFree Download WordPress ThemesDownload Nulled WordPress ThemesPremium WordPress Themes Downloadlynda course free downloaddownload lenevo firmwareFree Download WordPress Themesfree download udemy course

<