Dr. Semir Osmanagić tvrdi: Korona virus je projekat, patentiran još 2015… Nije tačno da je neizlječiv, mi imamo ‘lijek’!

I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa. Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru – tvrdi Semir Osmanagić u CD-u


– Korona je ozbiljan problem, projekat koji se kontrolira. Ovo nije teorija zavjere, ovo je zavjera.


– Oni koji su ga pustili, znaju do kada će trajati. Korona virus je razvijen u Velikoj Britaniji, a onda je posijan u Wuhanu. I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa.

– Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru.


– Više je stradalo od svinjske gripe, 700 milion ljudi oboljelo, zvanično umrlo 18 hiljada, a nezvanično 70 hiljada. 


– Neprijatelji svih virusa su negativni joni, a ima ih na našim planinama oko 700, a ubjedljivo najviše u tunelima Ravne u Visokom, više od 20.000. Provedite dva sata u šumi, imunitet će vam se ojačati za iduća dva mjeseca.


Ovo je dio zanimljivog razgovora koji je u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović vodio sa dr. Semirom Osmanagićem, kontraverznim antropologom, osnivačem Fondacije ‘Arheološki park Bosanska piramida Sunca’ u Visokom. 


Pogledajte kompletan razgovor… 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)