<

Dodik prijeti Bošnjacima: Mogu živjeti normalno, ali samo ako su lojalni Republici Srpskoj /VIDEO/

Milorad Dodik je danas uputio opasne prijetnje Bošnjacima koji žive u manjem bh. entitetu. On je poručio da Bošnjaci mogu živjeti normalno samo ako su lojalni Republici Srpskoj. 

“Republika Srpska i Srbija su prirodno jedan prostor jedne države i jednog naroda. U tom prostoru i u tom narodu mogu da žive i drugi i drukčiji veoma slobodno i da se razvijaju isto kao i mi. Srbi su takvi. Evo ovdje u Republici Srpskoj, evo dolazili smo ovdje, većina od vas možda su prvi put prolazili kroz ovo naselje Kozarac ispod Kozare, a koje je naseljeno Bošnjacima, koje je bilo djelimično oštećeno, danas vidite da je uređenije i da su bolja imanja i kuće. Jest da imaju više džamija nego što su imali ranije, ali niko ne smeta njihovom zdravom i normalnom životu, ali to podrazumijeva lojalnost Republici Srpskoj”.

“Nikakva borba protiv Republike Srpske neće biti dozvoljena na prostoru Republike Srpske. Neka misli šta god hoće iz ovih mojih riječi, ali ja mislim da je prirodno pravo svake države, a ja živim u državi Republici Srpskoj da se brani svim raspoloživim sredstvima i mi ćemo se braniti. Jer, da to ne činimo, onda ovi ovdje što su poginuli, oni što su poginuli 1914., i oni što su poginuli na Kosovu, njihovo umiranje bilo bi bez ikakvog smisla”, poručio je Dodik.

<