<

DODIK NAS FINO UPOZORAVA: Muslimani, kupujte sebi mitraljeze, zolje, dronove

Pripremajte se za proljeće Bošnjaci: Dodik i Čović se pripremaju za rat; Nećemo vam hallaliti, a nećemo vam ni novi kurban biti; Dragi naši susjedi i komšije: Nama se čini da bi naši glavni problemi nestali čim biste ih vi prestali rješavati.


Ilijas Begić, Facebook
Milorad Dodik je najpošteniji balkanski političar, kojem skidam kapu do poda?!
Čovjek otvoreno /između redova/ kaže: Muslimani kupujte sebi mitraljeze, zolje, dronove..jebo puške, ako mislite opstati na svojim ognjistima, pogotovu u Rs-u. Hvala predsjedniče, pošteno od tebe?!

Mensur Graca, Facebook
Dodik i Covic kazu da se u svemu slazu i to je istina. Slozili su se ranije Milosevic i Tudjman da bude oluja i da se pometu i pobiju Srbi iz Hrvatske kao sto su se slozili da se iz bosanske Posavine protjeraju i pobiju Hrvati. Slozila su se ova dvojica i da se BiH podjeli bez ikakvih problema ali nije im proslo kako su planirali i to sve zbog Bosnjaka. Nisu znali da smo tvrd orah. Danas se sve slazu Dodik i Covic a najvise oko toga kako pognjaviti Bosnjake i BiH smjestiti u mrtvacki sanduk. Sve se ova bagra slaze a to sto se pale kuce ,sto se ubijaju ljudi pa i citave porodice njih zaboli neka stvar. Zaboli njih neka stvar i za Srbe i Hrvate ,njima je bitno da su se obogatili i to debelo. Njihova ce djeca biti daleko od sukoba i na sigurnom. To sto ce neka tudja djeca ostavljati zivote po po bosanskim cukama njih kako rekoh plaho ne interesuje. Sto se njih dvojica vise slazu dotle ih sve vise i vise vole oni cije ce kuce goriti i oni cija ce djeca ostavljati zivote na bosanskim cukama. Sto se nas Bosnjaka tice mogu samo reci da ce Bosnjaci biti spremni na to slaganje , puno bolje nego zadnji put.


Mensur Paloš
Pripremajte se za proljeće Bošnjaci. Dodik i Čović se pripremaju za rat. Ovo je nažalost surova realnost. Komšije nam pripremaju novi genocid potpomognut Rusijom, Srbijom i Hrvatskom…

Alema Arma

Imamo dovoljno poslanika, ministara, službenika ministarstava i sličnih uhljeba, koje vidim kao UDARNI EŠALON odbrane!!!

Meisad Kugic
Ima li neko adekvatan da poprica sa vlasnicima Binga i Hifa Petrola,da dogovori saradnju,da bosnjaci u GENOCIDNOJ samo kod njih kupuju,a da oni za uzvrat stipendiraju nadarene ucenike i studente povratnike.
Za to ne treba posebna pamet i sposobnost.
Kopirajmo zidovsko poslovanje.

Emir Seferovic Pa i kupuju samo u Bingu ,zato su sve ostale trgovine zatvorene ! bar je tako u Dubici koliko se da primjetiti ! U ostalom Gradjanska inicijativa iz Dubice je jos prije 4 godine pozvala sve Bosnjake da vise ne kupuju i ne ulaze u objekte firmi koje ne zaposljevaju Bosnjake. To se veoma dobro postuje i rezultati su pokazali da je samo u zadnje dvije godine u Dubici zatvoreno preko sto trgovina i kafica !

Dženan Selimbegović
Napiše Elvis status dignu se centrale partija koje sebi vole tepati da su iz naroda, da su pravedni, da su socijademokrate i liberali, da su budućnost ove zemlje i udare na Elvisa i na SDA, a onda Dodik skupi sve što ima u manjem bh. entitetu i zaprijeti da će blokirati čitavu državu ako ne bude po njihovom i naravno ovi šute, k’o zaliveni. Nadaju se valjda da će ipak nekako proći ovaj milion i po za trolejbuse koji ne voze.

Pametnom je išaret dovoljan. Daj Bože pameti.

Abdulah Sidran

Dragi naši susjedi i komšije !

Nama se čini da bi naši glavni problemi nestali čim biste ih vi prestali rješavati.

Nihad Aličković

Milorade Dodiče a gdje bi ti izašao? Iskreno ti preporučujemo istočni dio Bosne kao izlaznu putanju, jer prema zapadnoj su sile koje vam se neće radovati. Imatevi aferima i tamo. Ja vam preporučujem da se s vatrom ne igrate, da ne izazivate ovaj gnjev i srdžbu koja u nama leži 25 godina.

Ne izazivajte Milorade svu onu bol koja je satkana u nama, koja kroz krv novih generacija ključa ali ćuti i ne čuje se. Tu je ona ali se ne čuje.
Ne izazivaj Milorade, one koji su bolno nastavili iza 1995. godine da žive dalje bez djece, bez roditelja, bez braće i sestara. Nemoj buditi ove uspavane lavove i lavice koji su ispunjeni žalošću što su nekad bili mali pa se nisu pitali i nisu bili u snazi.
Ne diraj te hipnotisane duše koje su svoj put zauzele da ga u miru odkoračaju ka Sudnjem danu.Jer… Boga mi Milorade, zaboravljaš ili se praviš da ne znaš, da je minimalno svaki drugi građanin zemlje Bosne ponosne ISKRENI BOŠNJAK. Zaboravljaš Mile, da smo i prije par dana pronašli nove kosti žrtava posljednjeg srpskog genocida koje su nas opet vratile u 90-te godine. Zaboravljaš da nam niz lice teku šehidske suze dok ih ukopavamo i da nam one lica miluju opominjući nas da ne zaboravimo na šta ste vi spremni kada vam se ukaže prilika. One nam energiju daju za oostankom. Međutim, sve su prilike da se ovaj put maksimalno preračunavate. Da vam truba polako trubi za marš na klanje a ne vidite da griješite u momentumu. Ne spavamo, mazlume, ne spavamo kunem ti se, koliko god uspavani djelujemo ne spavamo, već molimo Boga, da ne krenemo vašim stopama 90-tih ako nam samo jednu novu suzu izmamite svojim prljavim četničkim rukama, jer puno je električkog bola u nama. Puno je naboja u nama koji je bolje da ne budite.

Odgojili smo i podigli generacije djece bez očeva, bez majki, nismo ih trovali, ali oni ipak znaju zašto su šehidska djeca. Tješili smo i tješimo braću koja je nastavila život kraj silovanih majki, kraj utroba u kojima su ponikli a vi ste ih ukaljali svojim četničkim znojem.

Nećemo vam hallaliti, a nećemo vam ni novi kurban biti, nećemo vas ni gledati kako nam opet majke budite svojim kundacima za vakat Sabah namaza kako bi im djecu klali.

Nećemo zasigurno više spavati na oba oka, već ćemo spavati budni kako nas ne bi iznenadili svojim krvničkim namjerama.

Zapamti Milorade, zapamtite dobro, da su se Bošnjaci zakleli da će živjeti saburom ali da će pamtiti i opominjati i ada će se braniti lavljim srcima ako opet bude trebalo.

Ovo nisu generacije Bošnjaka koje će nijemo gledati kako im uzimate krv iz vena bez da tu krv pokušaju odbraniti. Dosta je nama DNK analiza, dosta nam je dženaza za nekoliko košćica koje smo spuštali u kabure.

Zaboravljaš Mile da imamo potomke Nanića, Hadžića, Hujdura, Dudakovića, Orića, Šehivića, Mešića, da smo svi genetski vezani srcem, dušom i da će se novi zasluženi heroji izroditi ako bude trebalo s ugraviranim ljiljanima na grudima!

Zato, sjedi, pusti saburli Bošnjake, Boga mi ti se ne isplati sjedat’ na vatru…

<