<

DJEČAK MAK HASIĆ POBIJEDIO OPAKI RAK

Sedmogodišnjem Maku Hasiću krajem marta ove godine dijagnosticiran je rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom. Makovi snimci MRI i PET scan danas su pokazali da nema aktivnih ćelija raka. Naš lav je pobijedio. Dobio je ovu bitku, a ako Bog da danas je kraj i rata, objavila je tu sjajnu vijest […]

Facebook
Sedmogodišnjem Maku Hasiću krajem marta ove godine dijagnosticiran je rijedak i agresivan oblik ne-Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom.

Makovi snimci MRI i PET scan danas su pokazali da nema aktivnih ćelija raka. Naš lav je pobijedio. Dobio je ovu bitku, a ako Bog da danas je kraj i rata, objavila je tu sjajnu vijest Lejla Huseinović, majka sedmogodišnjeg Maka Hasića koji od aprila boravi u Istanbulu gdje se liječio od rijetkog i agresivnog oblika ne – Hodgkinovog limfoma pod nazivom Burkittov limfom.

“Ostaju nam kontrole svaka tri mjeseca iduće dvije godine. Ostajemo u Istanbulu i idući mjesec kako bi se uradile još neke analize krvi, da se procjeni kada se Mak može vratiti normalnom životu, školi i druženju s prijateljima. Statistike su na našoj su strani u slučaju povratka bolesti. U to ćemo da vjerujemo sada. Nadamo se i molimo Boga da se nikada ne vrati i da ovo ostane samo jedno ružno sjećanje iza nas. Hvala vam svima. Volimo vas i šaljemo poljupce iz toplog Istanbula”, objavila je Lejla na Facebooku.

hayat

<