<

Da li nana iz Turske i sumak spašavaju ummet od korone shodno navodnoj naredbi Poslanika iz sna ?

Slušajući i prisustvujući stotinama predavanja i nakon ovoliko godina rada kada neko objavi šejtansko-sihirbaski tekst da je neko vidio Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, kazao mu ili naredio to i to, upitati šta mislite o ovom snu i status spomenutog – pa to je za ne povjerovati i gotovo nemoguće!
Bilal Dervišić, prof.Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, je živio i umro a nije imao bijelu bradu osim nekoliko sijedih dlaka. Ko god ga usnije bijele brade neka zna da je vidio šejtana lično!!!Da, šejtan se ne može pojaviti u Poslanikovom,sallallahu alejhi ve sellem, stvarnom liku ali može u drugom i lažno se predstaviti kao Poslanik. Tako je kroz historiju mnoge zavodio a neke i iz vjere izvodio.Jasmin Durić, prof.

Prije neki dan je počeo internetom kružiti navodni san neke nane iz Turske.. samo ćemo vas pitati do kada ćemo vjerovati u simpatične hićaje s interneta a nemamo pojme odakle su došle a koje se kose sa islamom ?

U ovom izmišljenom tekstu je neko mogao spomenuti bilo šta umjesto “sumaka” (začina) a mi bi smo sve to jeli i vjerovali, vodeći se onom parolom neće škoditi …. ???????

Sama konstrukcija teksta i informacije svakoj osobi koja se susrela sa 

Ako bi se neko upitao, zašto bi to neko izmislio:
– izmišljali su hadise o vrijednosti Kur’ana tj. lagali na Poslanika kako bi se više Kur’an učio čineći time grijeh vodeći sebe u džehennem
– izmišljali su hadise o patlidžanu i drugim vrstama voća i povrća želeći sebi finansijsku korist
– vidjeli ste kako je kod nas cijena bijelog luka skočila zbog recepata s interneta
– šejtan mu došao u san da se poigrava s njim

NAREDBE SU ZAVRŠENE SA SMRTI POSLANIKA SALLALLAHU ALEJHI WE SELLEM

n-um.com

<