<

“Ako se lažov Vučić dokopa Crne Gore, eto ga u RS, pet minuta tenkovske vožnje od Predsjedništva BiH”

Operska diva Margit Tomik-Levy često se oglašava povodom političkih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regionu. Njene objave su oštre i bez ustručavanja prema bilo kome. Tako je i ovaj put Margit Tomik-Levy prokomentarisala nedavna zbivanja u Crnoj Gori, i kako bi to moglo utjecati na BiH.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti, bez izmjena.

“POLITIKA +RELIGIJA = KURVA NA KVADRAT

Nisam vam ja neki veliki vernik po merilima Crkve. Njima ne verujem ništa. Bez ikakvog njihovog uplitanja verujem u Boga jedinoga. U sve ove u koje Crkva veruje, ne verujem i ne priznajem ih uopšte. Dakle, smatram da je Crkva najvece zlo na ovoj planete. Možete misliti kakva je njihova vera u Boga kad drže mise Paveliću, Musoliniju, Hitleru, Praljku, (samoubicama ne dozvoljavaju ni sahranu na groblju a ovom samoubici i mega zlikovcu drže mise) Luburiću, Draži Mihajloviću…

Ne verujem ni politicarima taman da sedu golom guzicom na vreo šporet fijaker. Posle tolikih prevara, korupcije, pljacke i ratova koje su izazvali ne verujem ništa što je iz nihovih usta izgovoreno. E, sad zamislite kad se udruže kurva politika i kurva Crkva pa se navale na kosti slabom demokratskom društvu, krhkom i interesantnom jednoj zlocinackoj velesili. E, to je strefilo naše komšije iz Crne gore. Dva – tri ludaka sa sofisticiranom podrškom centrale u Moskvi uz pomoc domacih izdajnika Krivoglavić Bezmozgovića, smrdljivog đubreta Abazovića i četnićkog korpusa, odlucili su da ubiju sve crnogorsko u toj državi. Porfirije se naguzio Moskvi i Vučiću pa pristao da ga ustolice na Cetinju. Cetinje je crnogorska Meka.

Ne da bi opoganili svetinju nego bi crnogorski narod sveli na nevažnu manjinu u sopstvenoj državi. Kurva EU i njihovo vanbracno dete NATO to gledaju kao tursku seriju i cekaju sledecu epizodu…

Svako zlo je moguce u ovakvoj situaciji. Ni mi u BiH nismo sigurni. Ako se lažov i dibidus lud covek, A. Vučić, dokopa Crne Gore, eto ga u RS, 5 minuta tenkovske vožnje do predsedništva BiH. Nemojte se smejati. Jednom nas je ta guja ujela. Niste valjda zaboravili ili, ne daj Bože, kao grdnanacelnica Sarajeva im oprostili?

Sad se ja pitam, kakvo je smece od coveka Prvoslav Perić, moj komšija iz Bečeja, koji se predstavlja kao Porfirije. Vidi kakvo je uznemirenje izazvao i unatoc tome ne odustaje da se ustolici bilo gde samo da bude s mirom. Što se Boga tice, može i u tramvaju, njemu je svejedno. Kakav si covek Prvoslave dabogda se ustolicio u gace. Tisa place budalo glupa zbog tvoje pokvarenosti. Ni jedno njeno dete nije bilo toliko zlo.

Pravoslavnoj Crkvi se ne cudim. Oni oduvek petljaju i podržavaju najgore. Patrijarh Gavrlo V je blagoslovio četnike Draže Mihajlovića, Pavle je blagoslovljavao tenkove koji su kretali u BiH na izlet `92, a ovaj nesretni Porfirije izaziva rat u državi sa kojom nema nikakve veze. Sve u duhu vere u svog boga zla i užasa”, piše u objavi.


(Ajdin Balićevac)

<