Za kraj sezone razmislite o Boračkom jezeru

Za vas smo ovih dana posjetili Boračko jezero i uvjerili se da nezaboravne izlete možete organizirati uz minimalne troškove ali i posredstvom subjekata čije su prihvatljive cijene i ponuda na ovom lokalitetu prepoznatljive širom regiona i Evrope.

Nedaleko od Konjica, okružen ljepotom zelenila u ambijentu čistog zraka kojeg proizvodi i čuva ovaj brdovit i šumovit kraj lijepe Hercegovine, nalazi se Boračko jezero.

Po najnižim cijenama u BiH, moguće je iznajmiti bungalove kao i sobe pojedinačno ili za grupe uz jedinstven ugođaj korištenja raspoloživih čamaca, zatim pogodnosti koje domaćini nude u smislu individualnog pripremanja roštilja, te neizostavan besplatni wi fi što u mnogim evropskim destinacijama ne možete dobiti bez prethodnog plaćanja ili u opcijama ograničenog pristupa.

Mnogi stariji ljubitelji prirode i oni koji gaje tradiciju izviđača, znaju za nezaobilaznu mogućnost kampovanja na Boračkom jezeru. Novi trendovi potakli su vlasnike i dežurno osoblje da upotpune sadržaje i prilagode ih najzahtjevnijim ukusima i potrebama.

cazin net