<

ŠOK U PORODICAMA MLADIĆA I DJEVOJKE: ‘ŽELJELI SU DA ŽIVE U NJEMAČKOJ, A SAD ĆE ZAJEDNO BITI SAHRANJENI’

Miloš je želio da ode u Njemačku i da radi tamo. Pričala sam mu da i ovdje ima posao, stan. Preko puta kuće imamo još jedan stan. Savjetovala sam Miloša da ne treba da ide, ali želio je da Anđela i on u Njemačkoj nastave život…

Ovako priča Marija Stanojković, baka mladića (20) iz Padinske Skele koji je sa djevojkom Anđelom M. (19) i njenim ujakom Zoranom D. (41) poginuo 4. avgusta u saobraćajnoj nesreći u Rotenburgu u Njemačkoj.

Njemački mediji su prijeneli da je u gradu Rotenburgu, u oblasti Bavarija, vozač “forda”, u kojem su se nalazili, udario u znak „stop“, a potom se odbio i udario u „golf“ pa u „pežo“. Miloš Stanojković (20) i Zoran Disić su, prema pisanju njemačkih medija, poginuli na licu mjesta, a Anđela Mančić je podlegla povredama na putu do bolnice, prenosi Blic.

Anđelin otac Mile i brat D. (14) su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

Miloš i Anđela zabavljali su se godinu i po dana. On je završio srednju medicinsku školu, smijer akušerstvo, stažirao je i nedavno položio državni ispit. Trebalo je da od 1. septembra počne da radi u Porodilištu „Narodni front“, a nedavno su i on i Anđela počeli da uče njemački jezik.

Miloša su odgojili otac Nebojša, baka i tetka Marijana, jer je prije pet godina majka ostavila njega i mlađeg brata Mihajla. Nebojša je radio i poslije posla da sinove izvede na put. Konačno je odahnuo jer su djeca mogla da se osamostale. Ali njegovom starijem sinu, nažalost, nije bilo suđeno da svije gnijezdo.

(Hayat / Foto: Facebook)

<