Sestra od učesnice „Parova“ – Vesne Rivas, napustila hrišćanstvo i vratila se islamu

Milka je hadžinica. Žena je upoznala čoveka iz Maroka, zaljubila se i odlučila da se uda za njega.

Sestra Vesne Rivas Milka promenila je veru! Ona je pre više od 30 godina napustila pravoslavlje i prešla u islam zbog ljubavi.

Učesnica „Parova“ često je bila na meti napada zbog svađa s pojedinim ukućanima, a mnogi su pevačicu optuživali da je nacionalista i da u sukobe ulazi uglavnom s pripadnicima islama. Na „Farmi“ se Rivasova svađala sa slikarom Memom Haljevcem, a u „Parovima“ s Dalilom Mujić. Ipak, malo ko zna da je pevačicina sestra decenijama muslimanka, a izvor blizak Vesni otkrio nam je kako se to desilo.

– Milka je hadžinica. Žena je upoznala čoveka iz Maroka, zaljubila se i odlučila da se uda za njega. Nije joj bio problem da promeni religiju, jer je želela da ostari s njim. Ona sada živi u Maroku, tačnije, živi malo u Fesu, malo u Kazablanci. Milka predaje u ženskoj školi, prenosi svoje znanje iz Kurana. I Vesna je primila hadž, ali u Jerusalimu. Ona je hrišćanka – rekao nam je izvor blizak pevačici.

Kako kaže, Vesna je veoma bliska sa svojom sestrom.

– Nema prepreka da se njih dve čuju ili vide, a Milka se trudi da bar jednom godišnje dođe u Srbiju. Vesni je na početku teško pala razdvojenost od nje, ali prihvatila je da je ona tamo srećna – kaže izvor.

(Kurir)