Milorad Dodik nijednu priliku ne propušta da zapjeva: Rakija i pjesma ispod šatora

Vanredna sjednica Predsjedništva BiH, koju je sazvao Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, bit će održana u utorak. Na ovoj sjednici bit će razmatran mandatar za novi sastav Vijeća ministara BiH. 

Do utorka, opušteno.

Tako je Dodik i danas došao na manifestaciju “Kočićev zbor”, koja se tradicionalno obilježava posljednje nedjelje u avgustu svake godine. Član Predsjedništva BiH danas je na Manjači poručio da “za 10 mjeseci, otkako radi u Sarajevu, shvata bolje nego ikada šta je Kočić pisao”.

– Ponovo čitam Kočića i uviđam da se politika u Sarajevu za sto godina nije bitno promijenila. Politika je ista, samo su se akteri promijenili – istakao je Dodik.

On je dodao da se Republika Srpska mora boriti za ciljeve koje je postavio Petar Kočić.

SrpskaInfo@InfoSrpska

Veselo je na Kočićevom zboru na Manjači. Milorad Dodik pjeva ispod šatora.1:48 PM – Aug 25, 2019Twitter Ads info and privacySee SrpskaInfo’s other Tweets

“Živjela Republika Srpska, živjela Srbija, živio Kočić”, uzviknuo je Dodik pred posjetiocima Zbora, a nedugo zatim uslijedio je i njegov pjevački performans.

Pjevao je Dodik, između ostalog, pjesme “Oj, Srbijo, ne treba ti više, pola Bosne ćirilicom piše”, “Pukni, zoro” i “Volimo te, Republiko Srpska”.

avaz