Džumhur ima novu djevojku, njenog oca zna cijeli Balkan

Par se zbližio nakon što je sportista bio uporan da osvoji atraktivnu brinetu, pa je na sve načine pokušavao doći do njenog broja telefona.

Helena Topalović – Instagram

– Damir se trudi sakriti svoj ljubavni život od očiju javnosti, pa na društvenim mrežama nikada ne objavljuje fotografije kad je u ženskom društvu. On se uvijek ljuti na drugare koji ga slikaju po separeima u noćnom provodu, ali uprkos tome, u javnosti uvijek isplivaju fotke gdje pozira sa zgodnima cicama. Posebno se nervira kada vidi naslove u kojima ga mediji povezuju sa manekenkama i blogerkama, pa samo nekoliko njegovih prijatelja zna sa kim se trenutno viđa. Damir se sa Helenom sreo na jednom splavu, gdje se provodio sa nekoliko prijatelja, a jedan od njih je slavio rođendan. Topalkova mezimica se na istom mjestu provodila sa drugaricom, pa ju je Džumhur odmah snimio dok je igrala. Sa drugom je odmah počeo komentarisati da mu se svidjela, pa je smišljao kako da dođe do njenog broja. Nije htio da joj šalje piće, pa je namjeravao da joj se javi porukom – ispričao je “Kuriru” dobro upućen izvor.

Damir je kontaktirao sa Helenom nakon što je došao do njenog broja telefona, koji mu je proslijedio menadžer jednog splava u Beogradu.

– Džumhur je Heleni odmah poslao poruku. Nahvalio ju je, pa joj je rekao da ju je primijetio na splavu na kom su za vikend bili iste večeri. Rekao je da ga je očarala i da skorije nije vidio tako lijepu djevojku. Brzo je proradila hemija, pa su se nekoliko dana neprestano dopisivali i dogovorili su se da izađu, ali se ona prije toga nećkala i glumila da ju je teško osvojiti. Damir je Helenu pozvao u restoran, pa su se iste večeri poljubili. Pili su šampanjac, a on se ponudio da je odveze kući poslije ponoći, kad su se rastali. Od tada su nerazdvojni, a kako bi mogli potpuno uživati, zajedno su otputovali u Tursku. U Istanbulu su odsjeli u raskošnom hotelu, ali su se dogovorili da na društvenim mrežama ne objavljuju ništa što bi moglo otkriti da se zabavljaju. Damir se trudi da Heleni ispuni svaku želju i na sve načine se trudi da joj pokaže da sa njom želi ozbiljnu vezu, pošto ga u posljednje vrijeme prati glas da je ženskaroš i da skače sa cvijeta na cvijet.

Helena se u Turskoj slika bez Damira

Topalkova nasljednica Helena Topalović je objavila na svom Instagramu nekoliko fotografija sa ljetovanja iz Turske, ali na njima pozira sama bez Džumhura. Brineta je pratioce počastila sa nekoliko vrelih fotografija na kojima pozira u bikiniju, ali nijednog trenutka nije otkrivala mjesto boravka.

Helenin otac Milan Topalović se javio novinarima i rekao da ne zna je li njegova kćerka u vezi sa teniserom.

 Znam da Helena putuje, ali se ona meni nikada ne javlja gdje ide, sa kim i šta radi! Već godinama je ne pitam gdje je i sa kim je! Pa, ona je i u Kinu išla bez mog znanja. To sve morate da pitate nju – kratko je prokomentirao pjevač kroz osmijeh.

Helena bila sa Slobom, Damir sa Zoranom

Helena Topalović je prije dvije godine uživala sa kolegom svog oca Milana Slobodanom Vasićem, a ubrzo nakon prekida ove romanse brineta je bila u zagrljaju drugog muškarca. Naime, Helena je nakon raskida sa Vasićem objavila fotografiju sa nepoznatim momkom gdje se vidi kako mu sjedi u krilu, a ispod koje je napisala da je on muška verzija nje.

Sa druge strane, Damir Džumhur dugo je uživao pored manekenke Dejane Živković, poslije čega su počele kružiti glasine da je uplovio u romansu sa pjevačicom Rialdom Karahasanović, a nedavno je viđen i u društvu blogerke Zorane Jovanović, sa kojom je navodno bio u Sarajevu, a zbog kojeg je blogerka raskinula vezu sa hrvatskim bogatim biznismenom.

haber.ba