“Dva sata agonije”: Amar Bukvić u Sarajevu doživio ono čega se svi boje na putu

IZGUBITI dokumente nije baš mali problem, a ako vam se to desi na putovanju, nevolja je još veća. Upravo to se dogodilo obitelji glumca Amara Bukvića.

Njegova supruga Alma je u podužoj objavi na društvenim mrežama otkrila kako im je gotovo propao planirani obiteljski odmor u Turskoj jer su u Bosni i Hercegovini izgubili torbu s dokumentima i novcem, no i da je sve na kraju dobro završilo.

“Spletom nesretnih i nevjerojatnih okolnosti, jučer u 13 sati nam je u Sarajevu nestala dječja mala torba u kojoj su bile sve stvari, samo ne – dječje. Između ostalog, bile su i četiri naše putovnice, avionske karte, mobitel, novčanik s dokumentima, gotovina, mobitel, ključevi i sunčane naočale i jedne ženske dječje cipelice. Razočaranje i strah na malom Amanovom licu ne možete ni zamisliti kad je prvi put u životu vidio tu količinu nemoći i panike na mom licu. U dva sata agonije prevrnut je svaki kamen i svaka travka na Bjelavama od strane pola stanovnika toga sarajevskog kvarta”, napisala je između ostalog.

U nastavku je zahvalila svima koji su pomogli s traženjem, a zatim je otkrila kako je torba na kraju sretno pronađena zahvaljujući objavi na Facebooku.

“Glavni junak cijele ove priče Enis je torbu pronašao i sačuvao i na neposredan način mi pokazao kako Sarajevo zapravo diše. Ljudski, iskreno i pravedno. U jučerašnjoj dvosatnoj operaciji uspješno vraćene torbe sudjelovalo je preko 30 ljudi, svaki svojim enormnim doprinosom, a koji su mi Sarajevskim motom ‘svi za jednog, jedan za sve’ pokazali kako se ‘neke pobjede u ljubavi dobivaju na juriš’. Kao ova moja sa Sarajevom. Hvala svima još jednom što ste Amanu izmamili osmijeh na lice jer će ipak moći otputovati u hotel čije slike prije spavanja gleda već mjesecima. U stilu prave dame, flegmatičnih dalmatinskih gena, Amal se probudila točno pet minuta nakon što je akcija uspješno završena, taman na vrijeme da iz nestale torbe u dnevnom boravku izvuče svoje cipelice, gurne mi ih u ruku i kaže ma-ma, pa pa”, zaključila je Alma.

index.hr