DANIELLA MIJATOVIĆ PODIJELILA SIMPATIČNU FOTOGRAFIJU SUPRUGA I KĆERKICE

Poznato TV lice i bivša manekenka Daniella Mijatović, početkom juna postala je majka po prvi put. Sreću zbog dobitka kćerkice Inaaye, Daniella naprosto ne može sakriti pa često na Instagram storyju objavljuje simpatične trenutke s njom. Danas je po prvi put na ovoj društvenoj mreži podijelila i fotografiju supruga i kćerkice.

Podsjećamo, prije manje od godinu Daniella se povukla s TV ekrana, i nije imala velike planove. Željela je da putuje, te je vrijeme uglavnom provodila u rodnoj Africi, odakle je i njena majka. No, ubrzo je počela da živi najljepši period svog života. Udala se, zatrudnjela, a potom vratila u Sarajevo i na svijet donijela prekrasnu kćerkicu. Neposredno prije porođaja promijenila je i vjeru.

Supruga Ibrahima, magistra biljne medicine, koji vuče porijeklo iz Konga i Belgije, upoznala je u Sarajevu. Veoma brzo učinio ju je najsretnijom ženom na svijetu.

– Ibrahim je bio na poslovom putu ovdje i tako smo se upoznali. Upravo s njim sam odlučila da putujem. On me vratio mojim korijenima. Vjenčali smo se prošle godine u septembru u Seneglau, prema afričkoj tradiciji, što nam je bilo veoma važno, jer smo oboje Afrikanci. Naravno, planiramo napraviti i malu svadbu u Bosni, ali afričko vjenčanje ću pamtiti kao nešto najljepše što mi se desilo u životu – otkrila je za magazin „Azra“.